neděle 28. prosince 2014

Personalizace a zkrášlení Vašeho telefonu

Krásný nedělní podvečer!
Chci, abyste věděli, že se opravdu stydím a sklápím oči k zemi, že se tady v posledních dnech neobjevil žádný článek - bylo to ale opravdu hektické :).
Většinu času jsem trávila s přítelem, jelikož jsme se dlouho neviděli a momentálně zase na pár dní odjel, takže jsem se chtěla věnovat převážně jemu a rodině. Slibuju ale, že to napravím!
Na každém blogu se momentálně objevují dárky ,které překvapily pod stromečkem a tak obecně se nyní hlavním témam jeví Vánoce a vše, co se okolo nich točí - k tomu se též v blížících se dnech dostanu, ale dnes jsem se rozhodla udělat článek o tom, jak si můžete zkrášlit Váš telefon tak, aby nevypadal jako všechny ostatní a klasicky nastavené telefony. :) Jak vypadá ten Váš? :)









    • Tapeta - co se týče tapet, tak obecně preferuji čistý, světlý minimalismus a nebo naopak patterny a textury :). Tapety si tak nejraději vyhledávám pod pojmem pattern, textures nebo minimalism jednoduše na googlu a nebo vyžívám mou oblíbenou aplikaci PINTEREST , kde se mi po zadání již zmíněných slov zobrazí nádherné tapety :). Libí se mi také například viktoriánský styl, který se na mých tapetách též často objevuje ( hledejte pod heslem victorian) :)

zdroj: www.pinterest.com -> pattern
zdroj: www.pinterest.com -> victorian wallpaper iphone

zdroj: www.pinterest.com -> textures wallpaper


zdroj: www.pinterest.com -> minimalism wallpaper iphone

    • Úprava ikonek - Já si bohužel nevystačím s klasickou ikonkou, která je aplikaci přiřazena, tudíž mám v mobilu program na COCOPPA ikonky jménem - icon&wallpaper CocoPPa který jsem stáhla na googleplay a tento mi vyhovuje ze všech nejvíce - neplacený, nabízí Vám neskutečné množstí variant na každou z Vaších aplikací. Stačí napsat pouze jméno aplikace a můžete vybírat. Já mám zkušenost pouze s variantou na ANDROID, nevím, jak to funguje přesně na IOSu :). Ve výsledku pak může váš telefon vypadat například takto: 

zdroj: www.pinterest.com
    • Launcher - můžete mít buď klasický vzhled Vašeho telefonu nebo si stáhnout takzvané Launchery, díky kterým Váš telefon může vypadat např. jako iphone nebo s operačním systém windows8 atd. Já jich tedy vyzkoušela hodně, ale moc se mi zalíbil Buzz Launcher ,díky kterému si můžete Vaše ikonky jakkkoliv rozvrhnout, dát jím různou velikost, je možné si k němu stáhnout různé widgety a celkově si svůj telefon pěkně personalizovat :)

      Takto momentálně vypadá telefon můj :)
      vše je klikatelné.
      Při kliknutí na fotku s přítelem mám na něj nastavené
      přímé vytáčení.
      Jinak mám na hlavní stránce aplikace nejčastěji
      použivané :). 
      V nejbližší době se zde určitě objeví článek o tom, jak si "vyzdobit" k obrazu svému počítač a také určitě zmíním pár oblíbených aplikací, bez kterých se neobejdu :). A co vy ? Prozradíte mi jak, vypadá Váš telefon?:) 

14 komentářů:

  1. Tie tapety sú super! Ja si väčšinou dávam na pozadie fotky s kamarátkami, pretože hore spomínané mi dlho nevydržia a stále by som ich chcela zmeniť :D
    Už dávnejšie som si stiahla aplikáciu na zmenu ikoniek, no mne sa to až tak nepáčilo.
    31shadesofaubergine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vija Turatriková fotky si přiřazuji spíše přímo ke kontaktům a ten dám třeba na plochu, jak to jde vidět s mým přítelem. Ale fotku ajko tapetu nene!:D jedině jako zamklou obrazovku :D

      Vymazat
  2. Vůbec jsem netušila, že se to dá všechno takhle krásně měnit. Hned to vyzkouším. Díky moc za tipy. Já si měním jen kryty telefonu, které objednávám na ebay ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beauty pusinka určitě to vyzkoušej :) je to zas strašně pěkná změna oproti klasickému vzhledu :)

      Vymazat
  3. To je super tip, slyším o tom prvně. Bohužel můj telefon už nějak nezvládá a ač by bylo místo, nechce a nechce. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romana V. taky se se mnou můj mobilní telefon s místem moc nekamarádí :D t vždycky vymažu nějakou aplikaci, kterou zrovna moc nepoužívám, pak přetáhnu do pC všechny fotky a zase si můžu dovolit něco stáhnout :D

      Vymazat
  4. Ja momentálne čakám, kým mi príde môj nový telefón, ale máme rovnaký vkus čo sa týka pozadí, tiež mám rada textury a tak :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja preferujem minimalizms co sa pozadia týka, kebyze mam nejaku texturu tak by som sa asi stracala a pripadalo by mi to ako "bordel" :-/ inác pinterest je super pre inspiraciu! :) ale krásny výber fotiek co si pridala!! vedela by som si pár z nich predstaviť ako tapetu :))

    ak máš cas a chut rada ta privitam u mna na blogu :)
    http://majkatok.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Naozaj krásne pozadia na mobil :) ja som si stiahla nejaký divný launcher podľa ktorého si môžem meniť všetko v ňom a je to celkom sranda :D ale keďže mám Acer Liquid E3, na ktorý sa ťažko zháňaj kryty tak ma trochu mrzí že si ho neviem podľa seba "vyšperkovať" aj zvonku :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BEING AS AN MONICA kdyžtak tady koukni)) http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20150105115342&SearchText=acer+liquid+e3

      Vymazat
  7. to jde jen na iphone? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj ahoj :)) nene jde to i na android právě :) já iphone též nemám :)

      Vymazat
  8. Ale na symbian asi ne :D :(

    OdpovědětVymazat

D Ě K U J I---V Á M---Z A---K R Á S N É---K O M E N T Á Ř E :)