středa 7. ledna 2015

Balea Haul a transparentní princezna

Přeji Vám krásné ráno :))
Jaký byly Vaše poslední dny ?:) Já včera úspěšně složila zápočet z ruského jazyka, takže se mi ve školním systému zelení už 7 políček z 8 a čeká mě tak již poslední zkouška příští středu :)
Proto se Vám rovnou dopředu omlouvám, že teď možná nebude vysoká četnost příspěvků, ale chtěla bych mít za sebou semestr co nejdříve! Ale nebojte, poté se Vám budu věnovat až přes příliš:)
Původně jsem měla v plánu zůstat v Brně od Silvestra až do 15. ledna, ale nějak se mi zastesklo po rodičích a jim po mně, takže jsem se jela jen na noc vytočit domů a už zase objednávám studenta do Brna . (A! už teď se těším na tu čokoládu a knihu mikroekonomie (což je na rozdíl od té čokolády ironie)).
Doma a na poště mě ještě čekalo spoustu balíčků, co jsem objednávala, takže se snad co nejdříve můžete těšit na nákupní haul z internetu :) (dnes ráno přišel další O:-) )
Než jsem odjížděla domů, vytočila jsem se ještě na Maliňáku jen na čumendu v DM drogerii a co svět nechtěl, musela jsem narazit na překrásné produkty, takže se o ně s Vámi v článku dnes podělím :)
Máte rádi Baleu? Já zbožňuji snad jejich veškerou parfemaci výrobků A TY CENY!
V blízké době se na mém blogu setkáte již s jednou (a možná i se dvěma) spoluprácí a já se moc těším, až Vám ji předvedu :) 

DEOSPRAY 
Neodolala jsem třem krásným deodorantům. Překrásné vůně, nádherné obaly.
          Prvně bych chtěla říct, že hlavním faktorem, proč jsem si tyto deodoranty zakoupila, byl nápis na vršku "OHNE ALUMINIUMSALZE", což znamená ŽÁDNÝ HLINÍK. Hliník (aluminiové soli) patří, též s parabeny, mezi nejobávanější složky deodorantů a antiperspirantů. Hliník například dokáže zablokovat potní žlázy a ten se pak v neurčitém množství dostává do těla. Některé výzkumy například tvrdí, že jsou hliníkové sloučeniny vstřebávány do kůže a způsobují změny v estrogenních receptorech prsních buněk.
Proto se raději snažím těmto sloučeninám vyhýbat, pokud to jde:) 
          Všechny 3 deodoranty slibují šetrnost k pokožce a její výživu, účinnou ochranu před tělesným pachem, nevytváří bílé skvrny a všechny jsou VEGAN. 
>>> Objem 200ml, cena 34.90,- <<<
          Ne nadarmo jsou deodoranty označovány spíše jako body spreje, jelikož hlavní funkcí není, jako u antiperspirantu, zamezit pocení, ale spíše "přerazit zápach" - což se nikdy nepodaří 100%, proto zrovna nesouhlasím s tvrzením, které je produktu přiřazeno - ochranu před tělesným pachem.. Určitě tak nejsou vhodné například pro vyšší fyzickou zátěž, nebo když víte, že se v onen den nezastavíte. 
Já tyto produkty ráda užívám například doma, na procházku a na ty méně fyzicky náročné chvíle.
          K dostání byly i další vůně jako třeba malina s citrónovou šťávou, která byla více do sladka nebo také smyslná vůně Black secret - vanilka s pomerančem z limitované edice (je k dispozici i sprchový gel) atd. 
Golden Magic - ihned při prvním ovonění se mi vybavila vůně od Giorgo Armani - Si, což odpovídá květinově,dřevité vůní, sofistikovaný cypřiš a opravdu to souhlasí :) pokud nechcete tedy utratit nejméně 1500kč za tento parfém, kupte si Golden Magic od Balea za 34.90,- a alespoň na chvíli jako Si můžete vonět :D.
Elegant Kiss - je vůně více svěží, ve které cítím liči a ty další prvky nejsem schopna rozeznast a popsat Vám. Je to intenzivnější, sladko-svěží vůně, která je ale velmi příjemná. Pokud ji někdo máte, napište mi prosím, co Vám ta vůně připomíná :)
Kokos&Nektarinka - tady snad moc popisovat nemusím. Deodorant voní opravdu po kokosu a nektarinkách, z nichž rozhodně převažují sytou vůní nektarinky a kokos vůni spíše jemně dokresluje.


SPRCHOVÝ GEL 
Odolala jsem, překonala se a tentokrát odešla pouze s jedním, což je naprostý umění, protože ty jejich vůně jsou naprosto bezkonkurenční. Produkt je VEGAN
          Tentokrát jsem si vybrala Purple kisses, což je vůně lilie a černých malin, která vytváří naprosto jiný zážitek ze sprchování.
Pochází z limitované edice a s největší pravděpodobností se u mě dostane na první příčku a porazí tak sprchový gel, taktéž od firmy Balea, červánky. 
          Slibuje hydrataci, vlhkou pokožku a ochranu před vysycháním. Gel na mé pokožce zanechává příjemný pocit a i když jsem se dříve obávala silné parfemace na mé kůži, nepociťuji sebemenší problém. 
Na výběr je opět obrovská škála vůní, z limitované edice jsou to již zmiňovaná vanilka s pomerančem nebo bílé květiny s Acai bobulí. 
>>> Objem 300ml, cena 29.90,- <<<

CREAM OIL TĚLOVÝ PEELING
Na peelingy od firmy Balea jsem se dívala již mnohokrát, ale teď to bude premiéra.
          Dívala jsem se opět po limitované edici. Mou vůní je Nebeská jablka se skořicí 
a druhá vůně byla tuším podmáslí a citron. 
          Slibuje sametově hebký pocit na pokožce a jemné částice by měly šetrně odstranit nečistotu a odumřelé kožní buňky. Pro vyživení pokožky napomáhá mandlový olej. Produkt je VEGAN
          Po užití tohoto peelingu jsem měla opravdu pocit, že je má pokožka jako nová, krásně vláčná a hebká na dotek. Balea produkty jsou prostě kvalitní výrobky a za tu cenu slouží lépe než výjimečně! A ta vůně <3
>>> Objem 200ml, cena 34.90,- <<<

KRÉM "PADESÁTKY" NAVŽDY
Musím říct, že já na tyto typy krémů zrovna nejsem. Opěvovanou niveu jsem ve svých zdrojích měla snad jen proto, že jsem ji dostala.
          Všichni, kdo mě znají, ale vědí, že mě dostane snad jakýkoliv produkt, pokud bude mít obal jako tentoJedná se o krém, který má zanechat hebké a měkké jak rty, tak obličej i tělo. 
Já se tedy rtům snažím vyhýbat.
          Zaprvé mám na rty jiné výrobky a obecně krémy k ústům dávám nerada, protože si vždy vzpomenu na odporně hořkou chuť opalovacích krémů, které se Vám do pusy dostanou chtě nechtě.
          A zadruhé si prostě nemyslím, že by se měl krém přiblížit vyloženě k ústní dutině. Pokud krémuji celý obličej a přes rty přejedu, je to něco jiného :) Ale přímo určité množství dávat na rty - to ne.e:)
          Krém moc pěkně hydratuje a voní po sladkých třešních, druhou variantou byla vůně - růže a levandule, tu ovšem v drogerii neměli (ještě, že tak!)
>>> Objem 30ml, cena 34.90,- <<<

NO A DOSTÁVÁME SE K NAŠÍ TRANSPARENTNÍ PRINCEZNĚ
Toto označení dostal balzám na rty z kategorie "pro děti" Prinzessin Sternenzauber, který voní po jahodách a kokosu a pochází z limitované edice. 


          Balzám je bílý, na rtech průhledný :) - proto ta transparentní princezna:)
Na internetu uvádějí: "Zimní ovoce pro péči o rty s vůní sladkých jahod a kokosu", což mě trochu mate, jelikož mi jahody a kokos jako zimní ovoce příliš nepřipadá, ale čert to vem - vůně je nádherná.
          Slibuje, že rty zanechá jemné, hebké a dokáže je vyživit. Hebké a jemné opravdu jsou, jelikož se mi zdá, že balzám opravdu pěkně hydratuje a není to na rtech žádná "sušina", ale je až taková "vazelínová". S výživou rtů zatím nevím, používám jej krátce, ale věřím, že na škodu balzám určitě nebude.
          Vyrábí se ještě v jedné variantě - třešeň - tu jsem v drogerii nezahlédla a ani nepatří do limitované edice. 
Z tohoto malého zázraku jsem nadšená a no a co, že je pro děti a no a co, že je růžovej! hihi
>>> Objem 4,8g, cena 27.90,- <<<


No a pokud již čtete tyto řádky, tak to znamená, že jste se dostali do úplného konce :).
Za celý nákup jsem v DM drogerii nechala 232,- a jsem velmi spokojená :). Nejhorší na tom je, že jsem odcházela ve spěchu a říkala si, že se tam musím ještě vrátit. 
A co vy a produkty Balea? Mě velmi těší, že je to německá značka a jeví se mi opravdu kvalitní značkou. 




30 komentářů:

  1. Balea je skvelá značka čo sa vôní týka, ale nemôžem sa ani sťažovať pretože som s ňou zatiaľ žiadne problémy nemala!:-) Super článok!
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klaudi Ďuranovátaky jsem doposud žádný problém neměla :) naštěstí! Baleu bych nerada opouštěla :)

      Vymazat
  2. Od Baley mám ráda tělové peelingy, ale jinak jsou na mě ty její vůně už přespříliš výrazné. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. IIka a mně to zas vůbec nevadí:D jen at voní :D

      Vymazat
  3. V pátek vyrážím do města a zaujal mě ten krém padesátky navždy. Určitě se po něm juknu :) Děkuju za typ :)
    www.lucieruzickova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucitta Růžičková určitě se na něj podívej! kdyby měli ten s levandulí, možná bych brala spíše ten. Ale i ta třešeň krásně voní :) má příjemnou konzistenci, tekutější než Nivea a jsem moc spokojená :)

      Vymazat
  4. Neda se rict, ze bych baleu milovala a nepouzivala nic jineho, ale kdyz jdu do dm, vetsinou neodchazims prazdnou. :-D pekny clanek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dendy je to většinou nereálný, protože ty jejich melounový ačokoládíčkový sprcháče..mnam! bych to vždy nejraději snědla :D
      Děkujii :)

      Vymazat
  5. Ahoj, přečetla jsem si tvůj komentář docela pozdě a vidím, že už si asi přišla na to jak na ty fotky - ty rámečky :-)
    moc hezké fotky máš na blogu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. closetdream vůbec nic se neděje :) už jsem na to přila :))
      jsi moc hodná děkuji !:)

      Vymazat
  6. Balea je super značka, všetko od nej mi väčšinou vonia :) určite sa pôjdem pozrieť na ten super krém v plechovke, hoci ja na obyčajnú niveu nedám dopustiť ♥ super post!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veronica všechno mi od nich právě taky moc voní :) určitě běž ! a když bde i levandulový, vem oba! jsou fakt super :))
      děkuji!

      Vymazat
  7. Jee, pro ten balzám si musím dojít, jsem na balzámech úplně zavislá,😍 furt se nějakým mažu :D 😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maya Seydlová já jsem tedy na balzámy právě nikdy moc nebyla, no ale teď! asi si ještě vyhlídnu i tu druhou příchuť :D

      Vymazat
  8. Nedávno jsem v DMku koukala na ten peeling s vůní jablka a skořice a lituju, že sem si ho nekoupila. :(
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárka Zelená neblbni a utíkej si pro něj! voním jak štrůdl :D

      Vymazat
  9. Sakra Magdi, u tebe ten krémík na ruce vidím už jako u několikáté blogerky, asi si zítra půjdu udělat radost do DMka po zápočtu. A jsi dobrá, mikro žu dáš levou zadní a budeš si užívat měsíc volna, taky jsem to takhle v prváku měla :) Letos to jen tak lehce nezvládnu, ale co no, já se flákala a užívala si v Rennes, tak ted musím makat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dazz Annička no je opravdu naprosto všude :) já okud někde najdu ten s levandulí, tak si vezmu i ten :) Do Nového roku jsem si dala předsevzetí, že se budu více mazat, protože mě to strašně nebaví, ale když je ten krémeček pěknej, tak mi to jde líp :D
      No budu doufat, že to všechno výjde a brzy budou prázdniny. No a my tak konečně budeme moci všichni někam zajít!

      Vymazat
  10. Baleu zbožňujem ♥ ten 50´s krém musí byť skvelý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BEING AS A MONICAmě strašně vyhovuje, že se hend vstřebá, ale zároveň hydratuje a nemám po ní mastné ruce :)

      Vymazat
  11. Já jsem od Balei dostala pod stromeček sprchový gel nějakou limitovanou edici a voní teda moc krásně:)
    A moc děkuji na milý komentář na mojem blogu moc si toho vážím jsi moc hodná♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrea Barboříková mně voní od Balei snad všechno :)))
      Vůbec neděkuj!

      Vymazat
  12. Balea je skvelá značka :) Ten kokos-nektarinka deosprej mám tiež a je super :)

    http://lifeasiva.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám Baleu hrozně ráda, ty jejich vůně! Nedokážu si představit nic lepšího než jahodovo-kokosovou a jablkovo-skořicovou vůni :)

    OdpovědětVymazat
  14. Přesně ten sprchový gel jsem koupila ségře k svátku, voní nádherně :). Právě mám doma od Balei deodorant a musím říct, že jsem nečekala, že zabrání pocení
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  15. Balea je fakt vynaliezavá, to sa musí uznať, vždy prekvapí krásnymi novinkami a hlavne sú jej produkty voňavučké. V poslednom čase si ju kupujem čoraz viac, gély na holenie iné ako Balea ani nekupujem, zbytočne a tiež najnovší krém na ruky ten vo fialovom obale je úžasný.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  16. Nevíš prosím, zda mají ještě ten balzám tam, kde si ho kupovala? :)

    OdpovědětVymazat

D Ě K U J I---V Á M---Z A---K R Á S N É---K O M E N T Á Ř E :)