sobota 20. prosince 2014

Balení dárků

Krásné sobotní odpoledne!:)
Dnes to u nás v Kroměříži vypadalo jako na jaře, protože mě vzbudily silné slunčení paprsky!:) Po poledni se ošvem trochu zatáhlo a tak už je tak pochmurně! Čas akorát tak dobalit dárky a zachumlat se k nějakému filmu s čajem a zázrvorem!:) Prvně mě napadlo, že bych Vám mohla vyfotit i tu spoušť, co v mém pokoji po balení dárků zůstala, ale pak jsem si řekla, že byste přišli asi o veškeré iluze o mě, tak jsem to raději ani nefotila. Nejhorší je, když se vám ta přilepí ke stolu, k podlaze, k židli izolepa tím způsbem, že nikde netrčí ani kousíček, kterým byste si mohli pomoci. Musím ale říct, že za všechno to následné uklízení to ale stálo a s dárky jsem moc spokojena !


Rozhodla jem se s Vámi podělit alespoň o malé množství mých zabalených dárků.
Už dávno nekupuji klasické balicí papíry, ale v papírnictví kupuji pláty takového toho hnědého přírodního papíru a balím jedině do něj. K tomu používám různá barevná lýka, přírodní motous apod.
Velkým pomocníkem je mi oboustranná izolepa, kterou jsem využívala například pro lepení stromečku, který uvidíte na fotografiích.
Vzory na tisknutí hledám pod slovem "pattenr" nebo "textures" na googlu a poté dávám do wordu do různých tvarů a tisknu :).
Velkou inspirací je mi také PINTEREST , kde například při zadání hesla wrapping dostanete tisíce krásných nápadů :).
Některé dárečky zdobím těsně před 24. jmelím nebo chvojím.

Co vy, už máte zabaleno ?:) jaké jsou vaše triky?:)








15 komentářů:

  1. Jéé, ty vypadají opravdu krásně! já ještě zabaleno nemám, ale vrhnu se na to už brzy :)..u nás je taky krásně, jako na jaře. www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beauty pusinka mě to teda vždy hrozně baví, ale jak to skončí, tak už jsem ráda, že je po všem, protože já se se vším tak piplu, že to je hrůza!

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Ela z alliknowaboutcosmetics.blogspot.sk mnohokrát děkuju :) já se dívala na Tvoje tipy a co jsi tak ponakupovala, ale nikde nevidím, jak je to zabalené :-O co to ?:)

      Vymazat
  3. Veľmi pekne zabalené, ja som sa tento rok rozhodla pre darčekové tašky, v DMke som objavila naozaj krásne motívy:-) DAY BY DAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. day by day děkuju !:) do tašek občas taky balím, ale opět jen do těch přírodních hnědých a většinou je teda ověsím nějakými vyrobenými doplňky :)

      Vymazat
  4. Krásná balení, já se musím přiznat, že jsem letos docela pozadu a teprve mě to čeká :-D :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendula Popelkova Vendulko, ještě pořád máš ale víc jak 2 dny! takže se nebojím, že by si to nestihla :) mnohokrát děkuji

      Vymazat
  5. Magdi, to jsem ráda, žes mi nechala odkaz na tvůj nový blog! Jsem hrozně ráda, že ses do toho pustila taky, právě jsem si už kolikrát říkala, že je škoda, že nebloguješ, že jsi na to přesně ten typ :) Dárečky máš zabalené teda ukázkově, skoro až škoda to rozbalit! Já si s tím taky vždycky vyhraju, loni jsem balila taky do toho přírodního hnědého papíru, který jsem si sama potiskla vánočními motivy a pak převazovala provázkem a vyráběla jmenovky. Letos na to nebylo tolik času, ale i tak jsem byla opět pochválena, že to mám nádherně zabalené :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dazz no.. já už si nějak řekla, ž když né teď tak už nikdy a Toňa mě k tomu už taky tak naváděl, tak jsem si řekla, že teda jo !
      A tisknutní mě taky napadlo, ale nakonec jsem si vybrala tuto variantu. Ale věřím, že k tomu jednou dojde!:)

      Vymazat
  6. Téda, krásné. Asi si to uložím na příští Vánoce :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janes colours no to určitě ulož a pak se nezapomeň pochlubit!:)

      Vymazat
  7. Nádhera, ja mám vždy z balenia paniku takže to radšej dám do darčekových taštičiek, balenie klasickým spôsobom mi veľmi nejde, papier si vždy vymeriam buď priveľký alebo primalý.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  8. To je super! Děkuji za nápad. Já přemýšlela, jak nechám svoji kreativitu, aby se projevila. Napadlo mě, že si objednám čisté krabice, balící papír,... a nějak si s tím pohraju. Koukala jsem na stránky mojeobaly.cz a našla jsem tam vše potřebné. Myslíte si, že je to dobrý nápad? :)

    OdpovědětVymazat

D Ě K U J I---V Á M---Z A---K R Á S N É---K O M E N T Á Ř E :)