čtvrtek 18. prosince 2014

Umělé řasy

Dobré ráno :) jak se máte ? Taky nevěříte, že už ani ne za týden jsou Vánoce? Mě teprve chystá balení dárků. Co balení...ještě musím něco dokoupit. 
Tento článek jsem chtěla původně publikovat ještě včera večer, ale jelikož jsem nějaká nakřáplá, tak už jsem neměl vůbec sílu. 
Prvně bych chtěla řict, že si umělé řasy určitě nelepím každý den, ale pouze příležitostně. Za dobrou příležitost pro to, si je vzít, beru například ples, práci hostesky, koncert apod. 
Jelikož se právě včera konal Vánoční jarmark a koncert na gymnáziu, kam jsem chodila, tak jsem toho využila a řasy si nalepila.



Tyto řasy jsem si koupila ještě v Brně a zde se zatím neorientuju, kde jsou levné atd. takže jsem je koupila v drogerii Jasmín za 100kč a lepidlo za 80. U nás v Kroměříži kupuji za 29, nepříjde mi, že by v tom byl nějaký rozdíl. Mám objednané ještě z internetu, tak Vám pak dám info i o těch. Když si vybírám řasy, nemám ráda žádné s kamínky, ani barevnými částmi, protože se vždy snažím o to, aby oko vypadalo co nejpřirozeněji.

Dávám vždy přednost hustším, protože si nelepím celou jejich velikost ale stříhám si pouze 1/3 a tu lepím na kraj oka. Tím pádem, když si koupíte řasy, kde máte 2ks, můžete je mít 3x, protože z každého kusu odstřhnete a použijete kraje a když si poté dotvarujete prostřední část, co vám zbyla, dá se použít i ta. 
Řasy nejsou pouze na jedno použití, pokud je pěkně a opatrně sundáte, pinzetou opatrně očistíte od přebytečného lepidla, dají se použít znovu. Já na umělé řasy teda už nedávám řasenku, protože se mi to pak zdá už moc honosné. Řasenku nanáším pouze od vnitřního koutku oka po místo, kde mi začínají řasy nalepené, tam ji už nedávám. Vytvoří to tak přirozený vzhled. 
Co se týče lepidla, vybírám vždy transparentní, které je prvně bílé, ale potom zprůhlední. Je možnost koupit i černé, ale je s ním zacházení trochu těžší (já se totiž vždy umažu tím průhledým, ale u toho je výhoda, že to nejde vidět:D). Černé je vhodné například pokud jste zvyklí dávat si horní linku, stínovat oči apod. Já dávám pouze řasenku a proto volím transparentní.
Když nanesete tenkou vrstvičku na umělé řasy, je nutné nechat to půl - třičtvrtě minutky zaschnout. Kdybyste to na oko lepili hned, nedrželo by Vám to. Já se snažím lepit si řasy částěčně na kůži víčka a částečně už na mé řasy. Při tom si ještě dopomáhám pinzetou. 

Zde mám již na svém pravém (z našeho pohledu levém) oku nalepené řasy.





Zde již i na pravém i na levém oku :) Zkusím pozdji přidat i podobnou fotku, kde je nalepené nemám :)

7 komentářů:

  1. Já jsem si řasy lepila jen jednou a moc mi to nešlo. Určitě to vyzkouším znovu, musím si ale koupit nějaké lepší lepidlo. Taky se mi nelíbí řasy se třpytkami nebo barevné. Na řasy kouknu asi na Ebay ;). Moc pěkný článek. www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. beauty pusinka Jsi moc hodná :) pokud máte u Vás ve městě nějakou družbu nebo takhle, kde prodávají většinou vitnamci, určit si tam zkus zajít :) většinou se to opravdu neliší :) hlavně nepoužívt to jejich lepidlo:). a musím říci, že lepidlo je opravdu základ!:)

      Vymazat
  2. S umělými řasami zkušenosti nemám, nosím brýle, tak by mi asi škrtaly o sklíčka :D :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenka Ungrová ale tak zas já si myslím, že kdyby sis je třeba trošinku zstřihla, proč ne :) vypadaly by pak jště větší pod brýlemi !:D

      Vymazat
  3. Super článok! :) Ja som si umelé mihalnice ešte nikdy nelepila a zatiaľ to v pláne nemám. So svojími mihalnicami som spokojná. No ale človek nikdy nevie kedy si tie umelé mihalnice dá, takže už aspoň viem, ako na to. Diki. :)

    Leuš Lifestyle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lea moc děkuju :) pokud někdy nastane příležitost, že si řasy nalepíš, dej nám o tom určitě vědět:)

      Vymazat
  4. Super článek! Já jsem umělé řasy ještě neměla, ale už delší dobu se chystám si je na nějakou příležitost vzít :D

    OdpovědětVymazat

D Ě K U J I---V Á M---Z A---K R Á S N É---K O M E N T Á Ř E :)